+86-21-55090806

Email: lingw@neweyes.com.cn

Utstilling
Hjem > Utstilling > Innhold

Oftalmisk optikk markedet har stort potensial

Shanghai nye øyne medisinsk Inc | Updated: Jan 06, 2018

Markedet for oftalmisk optikk instrument kan segmenteres på grunnlag av type kirurgi enheter, diagnostiske enheter og visjon omsorg. Segmentet for kirurgi enheter kan klassifiseres i katarakt kirurgi enheter, brytningsoperasjon enheter, glaukom kirurgi enheter og vitro-kirurgiske enheter. Segmentet diagnostisk utstyr kan klassifiseres i tonometer, slitlampe, fundus-kameraer, autorefraktometre, keratometre, optisk koherensomografi (OCT) -systemer, gonioskoper, oftalmisk ekkografi, fluoresceinangiografi, perimetre, pachymetere, spekulære mikroskoper, hornhinde-topografer og andre. Visjonsomsorgssegmentet kan kategoriseres i brilleglass og kontaktlinser. Markedet for brytningsoperasjon enheter kan deles videre i excimer laser, YAG laser, femtosekund laser og mikrokeratom. Markedsrapporten om oftalmisk optikk og instrumenter kan videre klassifiseres i fire geografiske områder, nemlig Nord-Amerika, Europa, Asia-Stillehavet og resten av verden.

Markedet for oftalmisk optikk og instrument har et enormt potensial på grunn av teknologisk innovasjon og kontinuerlig økning i geriatrisk befolkning. Videre holdes økt bevissthet blant pasientene for effektive diagnostiske plattformer, forbedret helsetjenester infrastruktur og økende penetrasjon av minimalt invasive operasjoner også som viktige årsaker til veksten av optometrisk og instrumentmarkedet. Markedet blir også utløst av en aldrende befolkning som er mer utsatt for øyeforstyrrelser, og forventes å øke veksten av dette markedet. Imidlertid er høye kostnader, økonomisk avmatning og problemer med refusjonspolitikk noen av årsakene som forventes å hemme veksten av markedet for oftalmisk optikkinstrumenter.

Geografisk står Nord-Amerika for den største delen av markedet for oftalmisk optikk og instrumenter etterfulgt av den europeiske regionen. Dominansen av disse regionene i dette markedet er sett på grunn av teknologiske fremskritt og tilstedeværelse av velutdannede oftalmologer. Videre øker bevisstheten blant pasientpopulasjonen, forbedret helsetjenester infrastruktur og økende forekomst av kataraktoperasjoner er andre grunner som følge av hvilket marked forventes å vise god vekst. I nær fremtid forventes imidlertid det amerikanske markedet å redusere markedsandelen på grunn av markedsmognad. Asia-Stillehavet forventes å vise en god vekst i nær fremtid på grunn av bedre helseinfrastruktur i regionene India, Kina, Japan, Singapore og Vietnam. I tillegg er aldrende befolkning som er mer utsatt for oftalmiske lidelser og økende disponibel inntekt i den asiatiske regionen også indentified som en annen stor sjåfør som øker etterspørselen etter oftalmisk optikk og instrument i denne regionen.


Shanghai New Eyes Medical Inc. er et omfattende selskap som integrerer flere sektorer som Medical-Investment, Management, Digital Ophthalmic Equipment Development, Produksjon og General Agent rundt Kina av amerikanske TTI Digital High Definition Products. Ferdighetene Neweyes utviklet, Fundus Camera ; Optometry utstyr ; Oftalmisk mikroskop ; Slit Lampe , har vunnet Copyright of People's Republic of China.

Mer informasjon om kirurgisk mikroskop : http://www.eyesmed.com/fundus-camera/
Shanghai nye øyne medisinsk Inc