+86-21-55090806

Email: lingw@neweyes.com.cn

Utstilling
Hjem > Utstilling > Innhold

Hva er strålesplitteren?

Shanghai nye øyne medisinsk Inc | Updated: Jan 13, 2018

Beam splitters er optiske enheter som deler en stråle av lys i to eller flere lysstråler, som er en viktig del av de fleste interferometre. Den består vanligvis av en metallfilm eller en dielektrisk film.

Den vanligste formen er en kube av to trekantede glassprismer limet sammen på et underlag med polyester, epoksy eller uretanlim. Tykkelsen av harpikslaget er justert slik at halvparten av en (viss bølgelengde) av lys som inntreffer gjennom en "port" (dvs. kube-sidet) reflekteres og den andre halvdel blir kontinuerlig overført på grunn av total intern refleksjon. Polariserende bjelkeplittere, som Wollaston-prismer, bruker birefringent materiale til å splitte lys inn i forskjellige polariserte lysstråler.

Et annet design er å bruke et halvbelagt speil, et stykke glass eller plast, et klart, tynt metallbelegg som nå er vanligvis aluminiumsdamp avsatt med aluminium. Tykkelsen på innskuddet styres slik at delen (typisk halvdelen) av lyset som henger i en 45 graders vinkel, og som ikke absorberes av belegget overføres, og den gjenværende del reflekteres. Veldig tynne halvbelagte speil for fotografering kalles ofte pellicle speil. For å redusere tapet av lys på grunn av absorpsjonen av det reflekterende belegget, har såkalte "Swiss Cheese" strålingsplittere vært brukt. I utgangspunktet var disse perforerte, høypolerte metallplater for å oppnå ønsket reflektans og transmittans. Deretter spruter metallet på glasset for å danne et diskontinuert belegg, eller et lite område av kontinuerlig belegg fjernes ved kjemisk eller mekanisk virkning for å skape en veldig bokstavelig "halv-sølv" -overflate.

I stedet for et metallbelegg kan et dikroisk optisk belegg brukes. Avhengig av sin natur vil forholdet mellom refleksjon til overføring variere som en funksjon av bølgelengden til det innkommende lyset. Beamsplitters brukes til noen elliptiske reflektor spotlights for å spre uønskede infrarøde (termiske) stråle- og utgangskoblinger i laserstrukturen.

En tredje type stråleplitter er en dikroisk speilprisme-samling som bruker et dikroisk optisk belegg for å dele en innfallsstråle inn i et flertall spektralt adskilte utgangsbjelker. Slike enheter brukes i trefargeslang videokameraer og trefargede fargekameraer. Den brukes for tiden i moderne tre CCD kameraer. Det optisk liknende systemet brukes som omvendt for strålekombinereren i en tre-LCD-projektor, hvor lys fra tre separate monokrome LCD-skjermer kombineres til et enkelt fargebilde for fremvisning.

Splittere for single-mode fiber for PON-nettverk bruker single-modus oppførsel for å dele strålen. Splitterne er "splittet" til X ved å splitte de to fibrene.

Ved å bruke en enkelt linse og et enkelt eksponeringspunkt for å fange oppstillingen av speilene eller prismene til et stereoskopisk par, kalles det noen ganger som en "strålesplitter", men dette er en feilaktig bruk av ord fordi de faktisk er par av periskoper som bryter Lyset er ikke tilfeldig. I noen sjeldne tilfeller av stereofotograferingsvedlegg utfører speilet eller prismeblokken den motsatte funksjonen som bjelkerplitteren, med det overlagde temaet som tillater direkte produksjon av det pregete 3-d-bildet fra to forskjellige perspektivvisninger gjennom et fargfilter eller ved raskt vekslende louvers Bestillingsfelt 3D-video.


Shanghai New Eyes Medical Inc. er et omfattende selskap som integrerer flere sektorer som Medical-Investment, Management, Digital Ophthalmic Equipment Development, Produksjon og General Agent rundt Kina av amerikanske TTI Digital High Definition Products. Ferdighetene Neweyes utviklet, Fundus Camera ; Optometry utstyr ; Oftalmisk mikroskop ; Slit Lampe , har vunnet Copyright of People's Republic of China.

Mer informasjon om kirurgisk mikroskop : http://www.eyesmed.com/fundus-camera/


Shanghai nye øyne medisinsk Inc